Компанията

Компанията Асса и Ко ООД е създадена през 2018 година, но поради непосилно високите критерии на основателите, повече от две години работи по отношение на продуктите, с които  ще се занимава.

Ясно беше, че те задължително трябва да са съобразени с тенденциите за устойчива мода, да са на безупречно световно ниво и да са стойностни! Стойностен продукт се прави от качествени материали, а прецизната изработка е задължителна!

Ориентацията към естествени и органични продукти във всяка сфера, нямаше как да не бъде отчетена в този процес.

И не на последно място, трябваше да се търси вариант за съкращаване на веригата от суровината, през нейната обработка и производството на продукта, до крайния потребител. Да, тук изглежда кратка тази верига, но не навсякъде е така. При нас липсват разходите за доставка на суровините до производителя на материала, след това до производителя на готовото изделие. Всичко е събрано в едно. Липсват търговци на едро, търговци на дребно и всякакъв друг вид посредници по отношение и на готовия продукт. Всичко това се отразява на крайната цена.

Да бъдем близо и в непрекъснат контакт с нашите клиенти, да можем да се фокусираме върху техните изисквания - това е причината да разпространяваме продуктите си онлайн. Дори и да присъстваме някъде във физически магазини, то е заради по-недоверчиви клиенти и защото марката Ina Assa за мнозина е все още непозната. Липсата на разходи за наеми на магазини и служители в тях при онлайн търговията, също се отразяват на цената за потребителя.

Продажбите онлайн крият определени рискове за потребителите. Ние правим всичко, за да ги сведем до нула, а именно:

  • Безплатна и бърза доставка!
  • Безплатно връщане, без да е необходимо потребителя да посочва каквато и да е било причина!
  • Възстановяваме безусловно 100% от платената от клиента сума в рамките на три работни дни от получаване на върнатата стока!
  • Гарантираме за европейския произход, качеството и автентичността на продуктите!
  • Стриктно спазваме изискванията за обработка и съхранение на лични данни.

Стартираме с копринени шалове, защото те са като диамантите - устойчиви на модните тенденции и в допълнение са винаги и навсякъде актуални.

„Занаятчийският начин на изработка при шаловете от коприна, както и прецизността на изделието превръщаха работата ми във века на технологиите в произведение на изкуството!“ – разказва съоснователят и дизайнер Ина Асса за работата си във френската модна къща Givenchy.

АССА И КО ООД

гр. София 1404
ж.к. Бокар, бл. 24, ет. 1
e-mail: [email protected]
телефон за контакт и поръчка: 0888 233 038
ЕИК 205398243
ИН по ДДС: BG205398243
IBAN: BG74FINV91501017508424
Банка: ПИБ АД

Сравнение на продукти