Блог

Корпоративен подарък 07.10.2021 15:32:49

Корпоративен подарък

Корпоративен подарък за вашите най-важни партньори

Практиката по изпращането на корпоративен подарък в края на годината не е просто куртоазия. Това е ефективен начин, по който да покажете на вашите клиенти колко са важни за вас и вашата компания. Освен отличните работни отношения, плавната и лесна комуникация и внимание към детайлите в процеса на работа, корпоративните подаръци са отличен инструмент да направите добро впечатление и да сте фирмата, за която клиентите ви да се сещат всяка година. Но година след година, подбирането на корпоративни подаръци става все по-трудно, и често желанието ни да не се повтаряме с миналата година може и да остане на заден план. Не се тревожете. Ето няколко интересни идеи за корпоративен подарък, които да разнообразят традиционната кошница с бутилка вино и календар за следващата година.  

Корпоративен подарък 1
Идеи за корпоративен подарък

Корпоративен подарък за целия екип

Няма нищо по-приятно от това да получите корпоративен подарък от партньор, който не е само за управителя, а за всички хора в офиса. А защо да не подарите и вие такъв. Отлично предложение за корпоративен подарък може да бъде кутия с различни видове чай или микс от екзотични предложения кафе. Този корпоративен подарък ще стои прекрасно в дървена кутия, която можете да брандирате с логото на вашата компания. Така не само ще направите добро впечатление на вашите партньори с вашия внимателно подбран и премислен корпоративен подарък, но и техните служители и клиенти ще научат за вас.  

Изискан корпоративен подарък

За вашите бизнес партньори – дами можете да си позволите да подарите изискан и личен корпоративен подарък, например луксозен копринен шал. Изберете предложение в универсални цветове или заложете на свежи тонове и нюанси. Опакован в красива кутия, заедно с персонална картичка до получателя, този корпоративен подарък ще бъде високо оценен и ще напомня за вас всеки път, щом се носи. Препоръчваме да избягвате корпоративни подаръци от типа бижута, дрехи или аксесоари, като портфейли и чанти, които може да са прекалено лични и не е сигурно как ще бъдат разтълкувани от получателите.  

Корпоративен подарък за офиса

Направете добро впечатление на вашите клиенти, като им подарите корпоративен подарък за офиса. Хубавото при избирането на подаръци за офис пространството е разнообразието от неща, които можете да изберете, както и ценовите класове. Например, ако разполагате с по-ограничен бюджет за корпоративни подаръци или искате да изпратите такива на много клиенти, можете да заложите на красива аранжировка с живи цветя. За предпочитане е да бъде със сукулентни растения (като кактуси, скални рози, алое), които не са толкова капризни откъм светлина и поливане, но са отлична декорация в офиса, която подобрява качеството на въздуха и интересна идея за корпоративен подарък. За отбрани клиенти можете да заложите на корпоративни подаръци специално за офиса на управителя, като луксозен сет с поднос, декантер и чаши за вино. А за най-специалните си клиенти изберете корпоративен подарък скулптура, авторска картина или интересен постер, който да допълва цялостното усещане в офиса им.  

Корпоративен подарък за фирми с предимно дамски колектив

Избирането на корпоративен подарък, който да зарадва един дамски колектив е много лесно и приятно. Никога няма да сбъркате, ако подберете красив букет със сезонни цветя или аранжировка от красиви, цъфтящи растения, които да озаряват работното място на всеки служител. Ако вашият бизнес партньор е наистина важен и можете да отделите по-голям бюджет защо да не заложите на корпоративен подарък със стил и много характер. Изберете копринен, луксозен шал с неповторима картина на него. Препоръчваме ви да заложите на различни модели, а не на един и същ за всички. По този начин всяка дама ще се чувства специална и уникална от получения корпоративен подарък. За по-ограничен бюджет можете да заложите на корпоративен подарък от красив сет за чай или кафе, придружен с кутия вкусни бисквитки.

Вкусен корпоративен подарък

Този корпоративен подарък е особено подходящ за бизнеси, които се занимават с храна и хранителни продукти, но не е задължително да изпълнявате това условие, за да зарадвате клиентите си с вкусна гурме изненада. За вашите тазгодишни корпоративни подаръци направете своя собствена кошница с подбрани, гурме продукти, които не се срещат в традиционните супермаркети. Подберете пакет ароматно кафе, екзотичен чай и мерителна лъжичка към него, вкусни бисквити или наситен с вкус тъмен шоколад. Аранжирайте ги в красива кутия (може дървена, за по-луксозно усещане, или картонена) или пък в кошница, поставете красива картичка с пожелание и вашият корпоративен подарък е готов. За да накарате клиентите си да се чувстват наистина специални е добре картичките да са подписани лично от управителя. Този детайл в корпоративните подаръци се забелязва далеч повече от стандартно принтираните пожелания с напечатан подпис и създава усещане за грижа и лично отношение от вас към вашите клиенти.  

Корпоративен подарък за цялата година

Няма нищо по приятно от това да отидеш в офиса и да те чака кутия ароматни бисквити или топли закуски. И то без да го очакваш! Защо да не подарите на вашите клиенти един корпоративен подарък, който ще ги радва няколко месеца подред? Абонаментите за доставка на различни вкусотии до офиса са отлично и по-нестандартно предложение за корпоративни подаръци. Можете да заложите на класическите кошници с плодове, микс от плодове и ядки или пък по-„нездравословна“, но вкусна доставка на топли банички или ароматни бисквитки от близката пекарна.  

Корпоративен подарък 3
Корпоративен подарък за всеки повод

Корпоративен подарък за 8-ми март или 19-ти ноември

Защо да не зарадвате дамската или мъжката част от колектива на празник, който е специален за тях. Корпоративният подарък може да внесе много радост и положителни емоции в тези специални дни, без дори да ви се налага да полагате много усилия. На 8ми март жените обичат да се чувстват оценени за всички усилия, които полагат през годината и да отпразнуват своята женственост. Подходящ подарък за 8-ми март, който да разчупи стереотипа на букет с пролетни цветя, може да бъде ваучер за почивка или СПА процедури, луксозен копринен шал или друг аксесоар, който да разкраси ежедневната ѝ визия. Нека не забравяме и мъжката част от колектива, която отбелязва денят на мъжа на 19 ноември. Подберете корпоративен подарък за господата, който да включва каса крафт, подбрани бири или пък бутилка хубаво, отлежало уиски. Комбинирайте с подходящи ядки и сте готови. А защо да не изберете и по-нестандартен корпоративен подарък? Подарете билети за мач за любимия отбор, запазете писта за картинг за целия колектив или пък вземете ваучери за ескейп преживяване. Всеки добре премислен и подбран корпоративен подарък ще бъде високо оценен от получателите!  

Корпоративен подарък с технологичен характер

Ако знаете, че вашите клиенти си падат по определени технологични джаджи и принадлежности, използвайте това във ваша полза! Все пак корпоративните подаръци не е задължително да са нещо за консумиране, но може да са полезни аксесоари, които да се използват в ежедневието на клиентите ви и техните служители. Такива идеи за корпоративен подарък може да са шумоизолиращи слушалки, брандирани мишки или клавиатури, подложка за мишка с вашето лого, а защо не и електронна книга. Когато избирате такива по-скъпи корпоративни подаръци е важно да спазвате основното правило – не прекалявайте. Ако бизнесът с вашите клиенти за изминалата година е на стойност 100 лева ще е доста странно да му изпратите корпоративен подарък възлизащ на сума над тази. Подаряването на прекалено скъпи корпоративни подаръци може да създаде неудобство в клиентите и да повлияе на отношението им към вас и вашата компания. 

Корпоративен подарък 4
Оригинален корпоративен подарък

 

Оригинален корпоративен подарък

Ако искате да направите оригинален корпоративен подарък, който никой да не очаква, то просто го изпратете сега, без да чакате празник или официален повод, на който клиентите ви очакват да получат и се подготвят да изпратят своите подаръци. Направете корпоративен подарък на важните за вас клиенти като символ на вашата благодарност за взаимната работа. И не само това – изпращането на корпоративни подаръци „извън сезона“ ще впечатли вашите клиенти и те наистина ще обърнат внимание на тях, вместо да се превърнат в поредната кошница, опакована в целофан в конферентната зала. Корпоративните подаръци не са просто да отбележите даден празник, а за да изразите благодарност. Така че не чакайте до Коледа, а изберете още днес корпоративен подарък, с който да изненадате вашите дългогодишни, лоялни клиенти!

Нашето конкретно предложение за корпоративен подарък

Ако идеята да подарите елегантен копринен шал на дамската част от вашия колектив, на дамите с които си партнирате, на служителката в банката, която се занимава с вашите сметки, пишете ни на [email protected] Покажете им, че са ценни за вашата компания. Можете да разчитате на атрактивни цени. При определени количества бихме могли да поставим логото на вашата компания редом с нашето.

Корпоративен подарък за вашите най-важни партньори

Корпоративен подарък за целия екип

Изискан корпоративен подарък

Корпоративен подарък за офиса

Корпоративен подарък за фирми с предимно дамски колектив

Вкусен корпоративен подарък

Корпоративен подарък за цялата година

Корпоративен подарък за 8-ми март или 19-ти ноември

Корпоративен подарък с технологичен характер

Оригинален корпоративен подарък

Нашето конкретно предложение за корпоративен подарък

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезна информация

Полезна информация

Корпоративен подарък

Корпоративен подарък | Ина Асса

Оригинални идеи за корпоративни подаръци от Ина Асса. Изберете корпоративен подарък за вашите най-важни бизнес партньори и колеги. Впечатлете със стил! Оригинални идеи за корпоративни подаръци от Ина Асса. Изберете корпоративен подарък за вашите най-важни бизнес партньори и колеги. Впечатлете със стил! 2022-11-01T13:06:29+02:00 Корпоративен подарък

<h2 id="korporativen-podarak-za-vashite-nay-vazhni-partnyori">Корпоративен подарък за вашите най-важни партньори</h2> <p>Практиката по изпращането на корпоративен подарък в края на годината не е просто куртоазия. Това е ефективен начин, по който да покажете на вашите клиенти колко са важни за вас и вашата компания. Освен отличните работни отношения, плавната и лесна комуникация и внимание към детайлите в процеса на работа, корпоративните подаръци са отличен инструмент да направите добро впечатление и да сте фирмата, за която клиентите ви да се сещат всяка година. Но година след година, подбирането на корпоративни подаръци става все по-трудно, и често желанието ни да не се повтаряме с миналата година може и да остане на заден план. Не се тревожете. Ето няколко интересни идеи за корпоративен подарък, които да разнообразят традиционната кошница с бутилка вино и календар за следващата година.&nbsp;&nbsp;</p> <figure style="float: right;"><img alt="Корпоративен подарък 1" src="https://cdncloudcart.com/22233/files/image/korporativen-podarak-1.jpg" title="Корпоративен подарък 1 | Ина Асса" width="446" height="298" /> <figcaption>Идеи за корпоративен подарък</figcaption> </figure> <h2 id="korporativen-podarak-za-tselia-ekip">Корпоративен подарък за целия екип</h2> <p>Няма нищо по-приятно от това да получите корпоративен подарък от партньор, който не е само за управителя, а за всички хора в офиса. А защо да не подарите и вие такъв. Отлично предложение за корпоративен подарък може да бъде кутия с различни видове чай или микс от екзотични предложения кафе. Този корпоративен подарък ще стои прекрасно в дървена кутия, която можете да брандирате с логото на вашата компания. Така не само ще направите добро впечатление на вашите партньори с вашия внимателно подбран и премислен корпоративен подарък, но и техните служители и клиенти ще научат за вас.&nbsp;&nbsp;</p> <h2 id="iziskan-korporativen-podarak">Изискан корпоративен подарък</h2> <p>За вашите бизнес партньори &ndash; дами можете да си позволите да подарите изискан и личен корпоративен подарък, например луксозен копринен шал. Изберете предложение в универсални цветове или заложете на свежи тонове и нюанси. Опакован в красива кутия, заедно с персонална картичка до получателя, този корпоративен подарък ще бъде високо оценен и ще напомня за вас всеки път, щом се носи. Препоръчваме да избягвате корпоративни подаръци от типа бижута, дрехи или аксесоари, като портфейли и чанти, които може да са прекалено лични и не е сигурно как ще бъдат разтълкувани от получателите.&nbsp;&nbsp;</p> <h2 id="korporativen-podarak-za-ofisa">Корпоративен подарък за офиса</h2> <p>Направете добро впечатление на вашите клиенти, като им подарите корпоративен подарък за офиса. Хубавото при избирането на подаръци за офис пространството е разнообразието от неща, които можете да изберете, както и ценовите класове. Например, ако разполагате с по-ограничен бюджет за корпоративни подаръци или искате да изпратите такива на много клиенти, можете да заложите на красива аранжировка с живи цветя. За предпочитане е да бъде със сукулентни растения (като кактуси, скални рози, алое), които не са толкова капризни откъм светлина и поливане, но са отлична декорация в офиса, която подобрява качеството на въздуха и интересна идея за корпоративен подарък. За отбрани клиенти можете да заложите на корпоративни подаръци специално за офиса на управителя, като луксозен сет с поднос, декантер и чаши за вино. А за най-специалните си клиенти изберете корпоративен подарък скулптура, авторска картина или интересен постер, който да допълва цялостното усещане в офиса им.&nbsp;&nbsp;</p> <h2 id="korporativen-podarak-za-firmi-s-predimno-damski-kolektiv" class="text-alignright"></h2> <h2 id="korporativen-podarak-za-firmi-s-predimno-damski-kolektiv" class="text-alignright"></h2> <h2 id="korporativen-podarak-za-firmi-s-predimno-damski-kolektiv" class="text-alignright"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22233/files/image/img_2587.jpg" class="alignleft" width="310" height="414" />Корпоративен подарък за фирми с предимно дамски колектив</h2> <p class="text-alignright">Избирането на корпоративен подарък, който да зарадва един дамски колектив е много лесно и приятно. Никога няма да сбъркате, ако подберете красив букет със сезонни цветя или аранжировка от красиви, цъфтящи растения, които да озаряват работното място на всеки служител. Ако вашият бизнес партньор е наистина важен и можете да отделите по-голям бюджет защо да не заложите на корпоративен подарък със стил и много характер. Изберете копринен, луксозен шал с неповторима картина на него. Препоръчваме ви да заложите на различни модели, а не на един и същ за всички. По този начин всяка дама ще се чувства специална и уникална от получения корпоративен подарък. За по-ограничен бюджет можете да заложите на корпоративен подарък от красив сет за чай или кафе, придружен с кутия вкусни бисквитки.</p> <h2 id="vkusen-korporativen-podarak">Вкусен корпоративен подарък</h2> <p>Този корпоративен подарък е особено подходящ за бизнеси, които се занимават с храна и хранителни продукти, но не е задължително да изпълнявате това условие, за да зарадвате клиентите си с вкусна гурме изненада. За вашите тазгодишни корпоративни подаръци направете своя собствена кошница с подбрани, гурме продукти, които не се срещат в традиционните супермаркети. Подберете пакет ароматно кафе, екзотичен чай и мерителна лъжичка към него, вкусни бисквити или наситен с вкус тъмен шоколад. Аранжирайте ги в красива кутия (може дървена, за по-луксозно усещане, или картонена) или пък в кошница, поставете красива картичка с пожелание и вашият корпоративен подарък е готов. За да накарате клиентите си да се чувстват наистина специални е добре картичките да са подписани лично от управителя. Този детайл в корпоративните подаръци се забелязва далеч повече от стандартно принтираните пожелания с напечатан подпис и създава усещане за грижа и лично отношение от вас към вашите клиенти.&nbsp;&nbsp;</p> <h2 id="korporativen-podarak-za-tsyalata-godina">Корпоративен подарък за цялата година</h2> <p>Няма нищо по приятно от това да отидеш в офиса и да те чака кутия ароматни бисквити или топли закуски. И то без да го очакваш! Защо да не подарите на вашите клиенти един корпоративен подарък, който ще ги радва няколко месеца подред? Абонаментите за доставка на различни вкусотии до офиса са отлично и по-нестандартно предложение за корпоративни подаръци. Можете да заложите на класическите кошници с плодове, микс от плодове и ядки или пък по-&bdquo;нездравословна&ldquo;, но вкусна доставка на топли банички или ароматни бисквитки от близката пекарна.&nbsp;&nbsp;</p> <figure style="float: right;"><img alt="Корпоративен подарък 3" src="https://cdncloudcart.com/22233/files/image/korporativen-podarak-3.jpg" title="Корпоративен подарък 3 | Ина Асса" /> <figcaption>Корпоративен подарък за всеки повод</figcaption> </figure> <h2 id="korporativen-podarak-za-8-mi-mart-ili-19-ti-noemvri">Корпоративен подарък за 8-ми март или 19-ти ноември</h2> <p>Защо да не зарадвате дамската или мъжката част от колектива на празник, който е специален за тях. Корпоративният подарък може да внесе много радост и положителни емоции в тези специални дни, без дори да ви се налага да полагате много усилия. На 8ми март жените обичат да се чувстват оценени за всички усилия, които полагат през годината и да отпразнуват своята женственост. Подходящ подарък за 8-ми март, който да разчупи стереотипа на букет с пролетни цветя, може да бъде ваучер за почивка или СПА процедури, луксозен копринен шал или друг аксесоар, който да разкраси ежедневната ѝ визия. Нека не забравяме и мъжката част от колектива, която отбелязва денят на мъжа на 19 ноември. Подберете корпоративен подарък за господата, който да включва каса крафт, подбрани бири или пък бутилка хубаво, отлежало уиски. Комбинирайте с подходящи ядки и сте готови. А защо да не изберете и по-нестандартен корпоративен подарък? Подарете билети за мач за любимия отбор, запазете писта за картинг за целия колектив или пък вземете ваучери за ескейп преживяване. Всеки добре премислен и подбран корпоративен подарък ще бъде високо оценен от получателите!&nbsp;&nbsp;</p> <h2 id="korporativen-podarak-s-tehnologichen-harakter">Корпоративен подарък с технологичен характер</h2> <p>Ако знаете, че вашите клиенти си падат по определени технологични джаджи и принадлежности, използвайте това във ваша полза! Все пак корпоративните подаръци не е задължително да са нещо за консумиране, но може да са полезни аксесоари, които да се използват в ежедневието на клиентите ви и техните служители. Такива идеи за корпоративен подарък може да са шумоизолиращи слушалки, брандирани мишки или клавиатури, подложка за мишка с вашето лого, а защо не и електронна книга. Когато избирате такива по-скъпи корпоративни подаръци е важно да спазвате основното правило &ndash; не прекалявайте. Ако бизнесът с вашите клиенти за изминалата година е на стойност 100 лева ще е доста странно да му изпратите корпоративен подарък възлизащ на сума над тази. Подаряването на прекалено скъпи корпоративни подаръци може да създаде неудобство в клиентите и да повлияе на отношението им към вас и вашата компания.&nbsp;</p> <figure style="float: left; margin-right: 1em;"><img alt="Корпоративен подарък 4" src="https://cdncloudcart.com/22233/files/image/korporativen-podarak-4.jpg" title="Корпоративен подарък 4 | Ина Асса" /> <figcaption>Оригинален корпоративен подарък</figcaption> </figure> <p>&nbsp;</p> <h2 id="originalen-korporativen-podarak">Оригинален корпоративен подарък</h2> <p>Ако искате да направите оригинален корпоративен подарък, който никой да не очаква, то просто го изпратете сега, без да чакате празник или официален повод, на който клиентите ви очакват да получат и се подготвят да изпратят своите подаръци. Направете корпоративен подарък на важните за вас клиенти като символ на вашата благодарност за взаимната работа. И не само това &ndash; изпращането на корпоративни подаръци &bdquo;извън сезона&ldquo; ще впечатли вашите клиенти и те наистина ще обърнат внимание на тях, вместо да се превърнат в поредната кошница, опакована в целофан в конферентната зала. Корпоративните подаръци не са просто да отбележите даден празник, а за да изразите благодарност. Така че не чакайте до Коледа, а изберете още днес корпоративен подарък, с който да изненадате вашите дългогодишни, лоялни клиенти!</p> <h2 id="nasheto-konkretno-predlozhenie-za-korporativen-podarak">Нашето конкретно предложение за корпоративен подарък</h2> <p>Ако идеята да подарите елегантен копринен шал на дамската част от вашия колектив, на дамите с които си партнирате, на служителката в банката, която се занимава с вашите сметки, пишете ни на <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a> Покажете им, че са ценни за вашата компания. Можете да разчитате на атрактивни цени. При определени количества бихме могли да поставим логото на вашата компания редом с нашето.</p> <p><a href="#korporativen-podarak-za-vashite-nay-vazhni-partnyori" title="Корпоративен подарък за вашите най-важни партньори | Ина Асса"> Корпоративен подарък за вашите най-важни партньори </a></p> <p><a href="#korporativen-podarak-za-tselia-ekip" title="Корпоративен подарък за целия екип | Ина Асса"> Корпоративен подарък за целия екип </a></p> <p><a href="#iziskan-korporativen-podarak" title="Изискан корпоративен подарък | Ина Асса"> Изискан корпоративен подарък </a></p> <p><a href="#korporativen-podarak-za-ofisa" title="Корпоративен подарък за офиса | Ина Асса"> Корпоративен подарък за офиса </a></p> <p><a href="#korporativen-podarak-za-firmi-s-predimno-damski-kolektiv" title="Корпоративен подарък за фирми с предимно дамски колектив | Ина Асса"> Корпоративен подарък за фирми с предимно дамски колектив </a></p> <p><a href="#vkusen-korporativen-podarak" title="Вкусен корпоративен подарък | Ина Асса"> Вкусен корпоративен подарък </a></p> <p><a href="#korporativen-podarak-za-tsyalata-godina" title="Корпоративен подарък за цялата година | Ина Асса"> Корпоративен подарък за цялата година </a></p> <p><a href="#korporativen-podarak-za-8-mi-mart-ili-19-ti-noemvri" title="Корпоративен подарък за 8-ми март или 19-ти ноември | Ина Асса"> Корпоративен подарък за 8-ми март или 19-ти ноември </a></p> <p><a href="#korporativen-podarak-s-tehnologichen-harakter" title="Корпоративен подарък с технологичен характер | Ина Асса"> Корпоративен подарък с технологичен характер </a></p> <p><a href="#originalen-korporativen-podarak" title="Оригинален корпоративен подарък | Ина Асса"> Оригинален корпоративен подарък </a></p> <p><a href="#nasheto-konkretno-predlozhenie-za-korporativen-podarak" title="Нашето конкретно предложение за корпоративен подарък | Ина Асса"> Нашето конкретно предложение за корпоративен подарък </a></p>

Сравнение на продукти