Блог

Ина Асса, най-добър дизайнер за 2020-та 05.02.2021 20:26:24

Ина Асса, най-добър дизайнер за 2020-та

На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните награди за мода в България.

С най-авторитетното отличие, „Дизайнер на годината“, бе удостоена Ина Асса!!!

Възпитаничка на най-известното и старо училище за мода “Esmod” Paris, Ина трупа опит и вдъхновение като част от екипите на известни имена в модата като Paco Rabanne, Givenchy, Elie Saab и Sidonie Larizzi.

От няколко години е главен дизайнер на Българска Национална Телевизия.

Ина Асса е вдъхновена от Карл Лагерфелд и неговото невероятно чувство и способност да влиза в стиловете на модните къщи, за които работи. „Най-трудно е да правиш класическа мода без да си скучен.“ Ина Асса залага винаги на естествените материи, минималистичен стил в комбинация с малко френски шик.

Освен дизайнер на облекло, Ина Асса е автор и на аксесоари. Пример за емблематично бижу във всички нейни колекции е брошката. Нейна брошка, представляваща стилизирана шевица, бе подарена от българската президентска двойка, Румен и Десислава Радеви, на британската кралица Елизабет II.

БНТ

Разгледайте колекциите и копринени шалове - "Картини" на Греди Асса и "Цветя" - по авторски фотографии на Дилян Марков.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Медии

Медии

Ина Асса, най-добър дизайнер за 2020-та

Ина Асса, най-добър дизайнер за 2020-та

На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните наг На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните наг 2021-12-10T16:57:34+02:00 Ина Асса, най-добър дизайнер за 2020-та

<p>На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните награди за мода в България.</p> <p><strong>С</strong><span>&nbsp;</span><strong>най-авторитетното отличие, &bdquo;Дизайнер на годината&ldquo;</strong>, бе удостоена <strong>Ина Асса!!!</strong></p> <p>Възпитаничка на най-известното и старо училище за мода &ldquo;Esmod&rdquo; Paris, Ина трупа опит и вдъхновение като част от екипите на известни имена в модата като<span>&nbsp;</span><strong>Paco Rabanne, Givenchy, Elie Saab</strong><span>&nbsp;</span>и Sidonie Larizzi.</p> <p>От няколко години е главен дизайнер на Българска Национална Телевизия.</p> <p>Ина Асса е вдъхновена от Карл Лагерфелд и неговото невероятно чувство и способност да влиза в стиловете на модните къщи, за които работи.<span>&nbsp;</span>&bdquo;Най-трудно е да правиш класическа мода без да си скучен.&ldquo; Ина Асса залага винаги на естествените материи, минималистичен стил в комбинация с малко френски шик.</p> <p>Освен дизайнер на облекло, Ина Асса е автор и на аксесоари. Пример за емблематично бижу във всички нейни колекции е брошката. Нейна брошка, представляваща стилизирана шевица, бе подарена от българската президентска двойка, Румен и Десислава Радеви, на британската<span>&nbsp;</span><strong>кралица Елизабет II</strong>.</p> <p><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/ETmlYs7AJYw" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>БНТ</p> <p>Разгледайте колекциите и <span style="text-decoration: underline;"><a href="https://inaassa.com/category/koprineni-shalove" target="_blank" rel="noopener" title="Копринени шалове | Ина Асса">копринени шалове</a></span> - <span style="text-decoration: underline;"><a href="https://inaassa.com/category/kartini">"Картини"</a></span> на Греди Асса и <span style="text-decoration: underline;"><a href="https://inaassa.com/category/cvetya">"Цветя"</a></span> - по авторски фотографии на Дилян Марков.</p>

, , ,
Сравнение на продукти